Ingrediënten

  • 4 bruine broodjes
  • 1 klein blikje maïs
  • 4 tomaten
  • 1 stuk komkommer
  • 1 bosje radijs
  • 1 bos bosuitjes
  • 3 eetlepels slasaus (25% olie)
  • 4 eetlepel tomatenketchup
  • 3 eetlepels kappertjes
  • 400 gram gestoomde makreel (uit de supermarkt of van de visboer)

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 350 gr
Energie 157 kcal / 659 kJ
Eiwitten 8 g

Bereidingswijze

  1. Snijd het kapje van het brood en hol het brood enigszins uit.
  2. Laat de maïs uitlekken.
  3. Maak de groente schoon.
  4. Snijd de tomaten in blokjes, de komkommer in reepjes, de radijs in plakjes en het bosuitje in ringen.
  5. Meng de groente en schep er de slasaus, de tomatenketchup en de kappertjes door.
  6. Verdeel de makreel in stukjes en schep ze door het groentemengsel.
  7. Maak eventueel op smaak met wat peper.
  8. Vul hiermee het brood en plaats het kapje er weer op.