Ingrediënten

  • 4 sneetjes maïsbrood
  • 250 gram Hüttenkäse
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • 1 bakje tuinkers
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 perzikken
  • snufje peper
  • snufje zout

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 275 g
Energie 103 kcal / 433kJ
Eiwitten 4,8 g

Bereidingswijze

  1. Besmeer de sneeën maisbrood met olijfolie en rooster ze in een koekenpan totdat ze krokant zijn.
  2. Snijd de perziken in dunne partjes en grill ze in de grillpan totdat ze grillstrepen hebben.
  3. Roer de tijm, peper en zout door de Hüttenkäse en besmeer de sneetjes maisbrood.
  4. Leg vervolgens de plakjes perzik erop en maak af met de honing en de tuinkers.

Maximaal 3 dagen te bewaren in de koelkast