Ingrediënten

  • 1 ei
  • 25 ml melk
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel komijn, gemalen
  • 2 sneden volkoren brood
  • 1 eetlepel olijfolie
  • handje rucola
  • 25 gram geitenkaas (ong. 1 plakje)
  • handje walnoten
  • snufje zout en peper

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 250 g
Energie 218 kcal / 916 kJ
Eiwitten 7,6 g

Bereidingswijze

  1. Klop het ei met de melk, paprikapoeder en komijn los in een diep bord.
  2. Breng op smaak met peper en eventueel een snufje zout.
  3. Haal de sneden volkorenbrood door het eimengsel en laat even weken.
  4. Verhit de olie in een hapjespan en bak de wentelteefjes in 6 min gaar. Draai halverwege om.
  5. Leg de wentelteefjes op het bord en strooi daar de rucola, walnoten en de verkruimelde geitenkaas overheen.