Ingrediënten

  • 500 gram hüttenkäse
  • 250 gram aardbeien
  • 2 el geschaafde amandelen
  • 1 sinaasappel
  • Zwarte peper
  • 1 tl verse munt (gehakt)

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 200 g
Energie 91 kcal / 382 kJ
Eiwitten 7,5 g

 

Bereidingswijze

  1. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp wat van de schil af.
  2. Pers de sinaasappel uit en roer de geraspte schil door het sinaasappelsap.
  3. Maak de aardbeien schoon. En snijd deze in blokjes. Houd er een paar achter als garnering.
  4. Serveer de Hüttenkäse in een kom samen met de gemarineerd aardbeien.
  5. Garneer met verse aardbeien, geschaafde amandelen, verse munt en een klein beetje gemalen zwarte peper.