Ingrediënten

  • 1 eetlepel vissaus
  • 1/2 theelepel honing
  • mespuntje kurkuma
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 shii-takes, in plakjes
  • 40 gram taugé
  • 1 bosui
  • 8 gamba’s, gepeld (150 gram)

Voedingswaarde per 100 gram

1 portie is ongeveer 510 gram
Energie 153 kcal / 643 kJ
Eiwitten 11,6 g

Bereidingswijze

  1. omeletMeng de honing, vissaus, kurkuma en eieren in een kom en klop de dooiers los.
  2. Verhit een koekenpan op matig vuur en verwarm de olijfolie.
  3. Wanneer de olie heet is, doe de shii-takes erbij en bak voor ongeveer 2 minuten.
  4. Voeg de bosui en taugé toe en roer de garnalen erdoor. Bak het geheel ongeveer 1 minuut.
  5. Voeg het eiermengsel toe aan de garnalen en groenten en bak de omelet licht goudbruin aan beide kanten.