Ingrediënten

  • 1 stengel bosui, gesneden
  • 125 rettich
  • 1/4 rode ui
  • halve winterpeen
  • 125 gram kikkererwten, uit blik
  • 1/2 rode paprika
  • 3 takjes munt
  • 3 takjes peterselie
  • 1/2 limoen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 papadums (verkrijgbaar bij een toko)

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 280 g
Energie 82kcal / 344 kJ
Eiwitten 3 g

 

Bereidingswijze

  1. Voor de salade: snijd de rettich, wortel en paprika in dunne reepjes
  2. Snijd de bosui en rode ui in fijne ringetjes
  3. Lek de kikkererwten uit in een zeef.
  4. Snijd de munt en peterselie fijn.
  5. Vermeng alles met de olijfolie in een grote kom.
  6. Pers als laatste de limoen erover uit.
  7. frituur de papadums op 180 graden °C tot ze gaar zijn en serveer samen met de salade