Ingrediënten

  • 4 wraps, volkoren of meergranen
  • 1 rode ui in blokjes
  • 50 gram zwarte olijven
  • 50 gram verse spinazie
  • een halve aubergine
  • een halve courgette
  • 100 gram fetakaas
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
  • 1 teen knoflook
  • 5 eetlepels Griekse yoghurt

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 230 g
Energie 151 kcal / 634 kJ
Eiwitten 4,7 g

 

Bereidingswijze

  1. Pers de knoflook en meng samen met de Griekse yoghurt en de fijngehakte peterselie.
  2. Snijd de ui, olijven, aubergine en courgette in blokjes en voeg alles bij elkaar in een kom.
  3. Bak vervolgens alles aan in een pan.
  4. Doe een beetje olijfolie in een bakpan en leg de wrap er in. Verdeel een beetje spinazie en groentemengesel over de wrap. Verkruimel wat feta erover en vouw de quesadilla dicht en bak aan twee zijdes.
  5. Snijd vervolgens de quesadilla schuin door en serveer met yoghurtdip.