Ingrediënten

  • 8 scharreleieren
  • 120 ml volle melk of soja melk
  • 200 gram gerookte zalm
  • 2 eetl roomboter
  • Peper uit de molen
  • Zout naar smaak omdat de zalm ook zout is.
  • Sprieten bieslook of erwtscheuten voor decoratie
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 200 g
Energie 329 kcal
Vet 23,8 gram
Verzadigd vet 9,1 gram
Koolhydraten 3,5 gram
Suikers 1,9 gram
Eiwitten 25,8 gram
Voedingsvezel 0,4 gram
Zout 1,9 gram

Bereidingswijze

  1. Eieren met de melk en peper door elkaar kloppen.
  2. Smelt de boter in een koekenpan en bak het eimengsel al roerend op een laag vuur.
  3. Leg het roerei op een bord en leg de gerookte zalm erop .
  4. Garneer met bieslook of erwtscheuten.