Ingrediënten

  • 1 cantaloupe meloen
  • 1 granaatappel
  • 40 gram (nog. 4 eetlepels) kokoschips
  • 200 gram gemengde sla
  • 50 ml olijfolie
  • 50 gram honing
  • peper en zout naar smaak

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 230 g
Energie 115 kcal / 483 kJ
Eiwitten 1,4 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de meloen doormidden en verwijder de schil en pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe dit ook met de avocado.
  2. Halveer de granaatappel en lepel de granaatappel leeg. Snijd een limoen doormidden en besprenkel de meloen, granaatappel en de avocado een beetje met het sap zodat deze niet zo snel gaat verkleuren.
  3. Doe de sla in een grote kom en schep de meloen en avocado er door.
  4. Pers de limoenen uit en meng het sap met de olie, honing en een snuf peper en zout. Meng de dressing door de salade.
  5. Voeg als laatste nog een handje kokos chips toe.

Bewaaradvies: afgedekt 3 dagen in de koeling te bewaren.