Ingrediënten

  • 100 gram speltmeel
  • 1 ei
  • 300 ml sojamelk
  • 300 ml water
  • 20 gram kokosrasp
  • 2 appels, granny smith bij voorkeur
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 eetlepel (room)boter
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels ricotta

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 250 g
Energie 108 kcal / 454 kJ
Eiwitten 2,8 g

 

Bereidingswijze

  1. Doe het speltmeel, ei, Sojamelk, water, kokosrasp in de blender en draai fijn tot een gladde massa.
  2. Doe wat olijfolie in de koekenpan en bak 4 dunne flensjes van het beslag.
  3. Schil de appel, snijd in blokjes en meng met het kaneel. Bak vervolgens in de boter totdat de appeltjes mooi goudbruin zijn.
  4. Leg de spelt-wrap open, besmeer met een laag ricotta en beleg met de appel en vouw weer dicht.

Geschikt om per portie in te vriezen. In de koelkast maximaal 3 dagen houdbaar.