Ingrediënten

  • 1 teen knoflook
  • 5 bosuien gesnipperd
  • 250 gram champignons
  • 140 gram verse spinazie
  • 150 gram tofu
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel (15 gram) roomboter
  • Witte wijnazijn, peper en zout naar smaak

Voedingswaarde per 100 g

Een portie is ongeveer 150 gram
Energie 83 kcal / 346 kJ
Eiwitten 9.6 g

Bereidingswijze

  1. Snij de bosui in reepjes en pers de knoflooktenen met een knoflookpers.

  2. Snij de paddestoelen in kwarten en de tofu in kleine blokjes.
  3. Verhit in een pan de boter en olijfolie en bak hier kort de champignons en knoflook in. Let op dat de knoflook niet aanbrandt.
  4. Voeg als laatste de bosui toe en haal dan de pan van het vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de pan afkoelen tot kamertemperatuur en vermeng dan met de rauwe spinazie en tofu blokjes.
  6. Breng naar wens op smaak met witte wijn azijn, peper en zout.