Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • handje cashewnoten, ongezouten
  • 1 rode ui in ringen
  • enkele takjes koriander
  • 3 eetlepels zoete chili saus
  • 1 eetlepel appelazijn
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 eetlepels water

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 200 g
Energie 65 kcal / 273 kJ
Eiwitten 1,6 g

 

Bereidingswijze

  1. Was de komkommer en snijd in dunne plakjes.
  2. Meng de appelazijn, olijfolie, water en zoete chilisaus. Deze zal fungeren als dressing.
  3. Meng vervolgens de gesneden komkommer met de rode ui en cashewnootjes.
  4. Verdeel de salade over 4 diepe borden en maak af met de dressing.
  5. Pluk de koriander en verdeel over de 4 borden.

 

Bewaaradvies

Maximaal 3 dagen in de koelkast houdbaar