Ingrediënten

  • 2 sneeën zuurdesem brood
  • 100 gram eiersalade
  • Eiersalade

  • 2 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1/2 theelepel mosterd
  • 1 theelepel bieslook

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 130 g
Energie 307 kcal / 1284kJ
Eiwitten 12,3 g

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren voor 6 minuten in kokend water.
  2. Laat de eieren schrikken in koud water en koel de eieren af.
  3. Snij de eieren met een eiersnijder in plakjes.
  4. Draai de plakjes een kwart slag en snij in kleine reepjes.
  5. Meng vervolgens alles in een kom en beleg de getoaste zuurdesem sneeën.

Extra:

  1. Voeg eventueel een klein drupje curry en een gesnipperd uitje toe aan de eiersalade voor de extra spicy.