Ingrediënten

  • 4 waldkornbollen
  • 250 gram verse zalm zonder vel
  • 1 avocado
  • 100 gram hüttenkase
  • 1 limoen
  • 100 gram spinazie
  • 100 ml olijfolie

Voedingswaarde per 100 g

1 portie is ongeveer 250 g
Energie 229 kcal / 961 kJ
Eiwitten 9 g

 

Bereidingswijze

  1. Snijd de zalm in 8 plakken, besprenkel deze met oliefolie en gril deze aan 2 kanten.
  2. Indien de zalm nog niet gaar is, gaar deze nog 5 minuten in de oven op hete lucht 180 graden.
  3. Maak de avocado schoon en meng met de hüttenkäse en limoen en draai fijn in de keukenmachine.
  4. Smeer de opengesneden Walkornbol in met de avocado crème, vervolgens de spinazie.
  5. Als laatste de gegrilde zalm erop.

Maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast