Ingrediënten

  • 2 groene appels
  • een halve komkommer
  • 2 limoenen
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • handje vol muntblaadjes
  • 3 stelen bleekselderij
  • 300 ml magere kwark
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 225 ml
Energie 167 kcal
Vet 7,1 g
Verzadigd vet 0,0 g
Koolhydraten 19,4 g
Suikers 15,1 g
Eiwit 6,1 g
Voedingsvezels 2,8 g
Zout 0,3 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis.
  2. Pureer de appel, bleekselderij, komkommer, uitgeknepen limoen, muntblaadjes en gembersiroop. Maak gebruik van een staafmixer of blender.
  3. Voeg als laatste de kwark toe en draai nog kort tot het gemengd is.