Ingrediënten

  • 150 gram mango (diepvries)
  • 150 gram ananas (vers of diepvries)
  • 1 flinke scheut kokosmelk
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 15 gram walnoten (gehakt)
  • 2 eetlepels gedroogde abrikozen (gesneden)
  • 1 eetlepel geraspte kokos
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 200 ml
Energie 324 kcal
Vet 25,0 g
Verzadigd vet 22,0 g
Koolhydraten 22,0 g
Suikers 7,4 g
Eiwit 2,8 g
Voedingsvezels 1,4 g
Zout 0,0 g

Bereidingswijze

  1. Draai de bevroren mango, de ananas samen met de kokosmelk in een keukenmachine of met een staafmixer tot een gladde massa. Houd een klein beetje fruit apart ter garnering.
  2. Schep de Griekse yoghurt door het kokos-fruitmengsel.
  3. Garneer met de walnoten, gedroogde abrikozen, kokosrasp en de overgebleven mango en ananas.