Ingrediënten

  • 2 verse mango’s of mangostukjes uit het vriesvak
  • 500 ml sinaasappelsap
  • 300 ml kokosmelk
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 120 ml
Energie 101 kcal
Vet 5,6 g
Verzadigd vet 4,7 g
Koolhydraten 11,0 g
Suikers 10,0 g
Eiwit 1,3 g
Voedingsvezels 0,6 g
Zout 0,0 g

Bereidingswijze

  1. Snij de mango doormidden en verwijder de pit.
  2. Haal het vruchtvlees uit de schil.
  3. Indien u mangostukjes uit het vriesvak gebruikt: laat deze ontdooien.
  4. Meng de kokosmelk, mangovlees en sinaasappelsap in een blender.

 Bewaaradvies: Bewaar vers maximaal 3 dagen in de koelkast. Verdeel in ijslollyvormen en vries in.