Ingrediënten

  • 1 vanille stokje
  • 1 citroen
  • 1/4 ananas (of ananas op sap, uit blik)
  • 600 gram mascarpone
  • 60 gram poedersuiker
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 245 g
Energie 735 kcal
Vet 64,2 g
Verzadigd vet 44,6 g
Koolhydraten 29,6 g
Suikers 29,2 g
Eiwit 10,5 g
Voedingsvezels 0,7 g
Zout 0,2 g

Bereidingswijze

  1. Snijd het vanille stokje doormidden en schraap het merg eruit met een mespunt.
  2. Rasp de schil van de citroen.
  3. Snij de ananas in mooi kleine stukjes van ongeveer 1 cm bij 1 cm.
  4. Klop de mascarpone op in de keukenmachine op lage stand met de poedersuiker, citroenrasp, ananas en vanille merg.

Let op: poedersuiker in delen toevoegen.