Ingrediënten

  • 4 bospeen
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 komkommer
  • 4 grote rozen bloemkool
  • Peper uit de molen en zout naar wens
  • 50 gram peterselie
  • Ingrediënten voor de dressing 100 ml

  • 3 el olijfolie
  • 1 el aceto balsamico
  • 1 el honing
  • 1 el citroensap
  • 1 el water
  • 1 el grove Zaanse mosterd

 

Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 260 gram
Energie 137 kcal
Vet 7,3 g
Verzadigd vet 1,0 g
Koolhydraten 11,4 g
Suikers 9,6 g
Eiwit 3,6 g
Voedingsvezels 5,2 g
Zout 0,2 g

 

Bereidingswijze

  1. Was en schil de bospeen en snijd in kleine schijfjes.
  2. Was de paprika’s en snijd in kleine blokjes.
  3. Was de komkommer en snijd over de lengte doormidden
  4. De halve komkommers nogmaals over de lengte doormidden snijden .
  5. Zaadlijsten verwijderen en komkommer in plakjes snijden.
  6. Was de bloemkool en deze in hele kleine roosjes snijden
  7. Meng alle ingredienten van de dressing meng alle groenten door elkaar en schep deze in een mooie kom en besprenkel ruim met de dressing.