Ingrediënten

  • 2 el honing
  • 4 bananen
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 150 gram havermout
  • 100 gram studentenhaver
  • 1 tl bakpoeder
  • 20 witte druiven
  • 150 gram roomkaas
  • 20 blauwe druiven
  • 50 gram poedersuiker
  • 12 mandarijn partjes
  • 15 mintbladeren
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 175 gram
Energie 300 kcal
Eiwit 6,5 g

Bereidingswijze

  1. Zet de oven op 180 graden.
  2. Bekleed een taartvorm van 27 cm met bakpapier.
  3. Draai de havermout met de studentenhaver fijn.
  4. Voeg bakpoeder, kaneel en vanillesuiker toe en draai 1 minuut.
  5. Prak de bananen met honing en meng deze samen met de havermoutmix tot een geheel.
  6. Verdeel over de taartbodem en strijk glad.
  7. Afbakken in 25 minuten. Omgedraaid laten afkoelen op een snijplank met bakpapier.
  8. Halveer de druiven en mandarijn partjes, vanaf de bolle kant insnijden tot bijna aan het eind.
  9. Daarna openklappen en op een bord leggen.
  10. Klop de roomkaas met poedersuiker.
  11. Verdeel de roomkaas over de bodem.
  12. Rangschik de druiven en mandarijn en steek er vlak voor het serveren mintbladeren tussen.