Recept - Thaise komkommersalade - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Thaise komkommersalade

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Thaise komkommersalade

De perfecte combinatie van zoet en zuur

15 minuten

4 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • 1 handje ongezouten cashewnoten
  • 1 rode ui
  • Enkele takjes koriander
  • 3 eetlepels zoete chilisaus
  • 1 eetlepel appelazijn
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 eetlepels water

CALORIEËN: 112

VET: 6,5 gram

VEZELS: 1,8 gram

EIWIT: 3 gram

KOOLHYDRATEN: 9,1 gram

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommers in dunne plakjes en de ui in ringen.
  2. Meng voor de dressing de appelazijn, olijfolie, water en zoete chilisaus.
  3. Meng vervolgens de gesneden komkommer met de rode ui en de cashewnoten.
  4. Verdeel de salade over 4 diepe borden en maak af met de dressing.
  5. Garneer met de koriander.

Tip!

Lekker als bijgerecht bij een Thaise curry.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je