Recept - Eiersalade op toast - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Eiersalade op toast

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Toast van zuurdesembrood met eierersalade en bieslook

Zelf eiersalade maken is lekkerder én gezonder!

10 minuten

2 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • Een halve theelepel mosterd
  • 1 theelepel bieslook

 

CALORIEËN: 424

VET: 24,6

VEZELS: 4,6

EIWIT: 16 gram

KOOLHYDRATEN: 27,5

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren 6 minuten in kokend water. Laat ze schrikken in koud water en koel ze daarna af.
  2. Snijd de eieren (eventueel met een eiersnijder) in plakjes. Draai de plakjes een kwartslag en snijd in kleine reepjes.
  3. Meng vervolgens het ei met de mayonaise, mosterd en bieslook in een kom.
  4. Rooster de sneetjes volkorenbrood en beleg met de eiersalade.

Tip!

Ook erg lekker op volkoren crackers.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je