Ingrediënten

  • 200 gram volkorenpasta
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 500 gram broccoli
  • 150 gram geroosterde paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 100 ml water
  • Peper en zout
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 500 gram
Energie 687 kcal
Vet 28,5 g
Verzadigd vet 11,5 g
Koolhydraten 69,3 g
Suikers 10,1 g
Eiwit 30,4 g
Voedingsvezels 15,7 g
Zout 2,6 g

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en bereid hierin de volkorenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook. Voeg de broccoli en water toe aan de pan en kook de broccoli knapperig gaar in zo’n 5-6 minuten.
  3. Doe de geroosterde paprika bij de broccoli, bak deze kort mee en breng op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de volkorenpasta met de groenten en garneer met de zachte geitenkaas.