Ingrediënten

  • 4 waldkornbollen
  • 250 gram verse zalm zonder vel
  • 1 avocado
  • 100 gram hüttenkase
  • 1 limoen
  • 100 gram spinazie
  • 100 ml olijfolie
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 250 gram
Energie 425 kcal
Vet 765,0 g
Verzadigd vet 31,3 g
Koolhydraten 13,8 g
Suikers 74,5 g
Eiwit 4,8 g
Voedingsvezels 43,8 g
Zout 5,0 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de zalm in 8 plakken, besprenkel deze met oliefolie en gril deze aan 2 kanten.
  2. Indien de zalm nog niet gaar is, gaar deze nog 5 minuten in de oven op hete lucht 180 graden.
  3. Maak de avocado schoon en meng met de hüttenkäse en limoen en draai fijn in de keukenmachine.
  4. Smeer de opengesneden Walkornbol in met de avocado crème, vervolgens de spinazie.
  5. Als laatste de gegrilde zalm erop.

Maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast