Ingrediënten

  • 120 gram aardbeien
  • 120 gram kersen met steel
  • 80 gram rode bessen
  • 80 gram frambozen
  • 8 muntbladeren
Voedingswaarde per portie
1 portie is ongeveer 100 gram
Energie 44 kcal
Vet 0,2 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 9,2 g
Suikers 6,6 g
Eiwit 1 g
Voedingsvezels 3 g
Zout 0 g

Bereidingswijze

  1. Was de kersen, aardbeien en rode bessen.
  2. Leg op keukenpapier en laat ze uitlekken
  3. Frambozen zijn heel kwetsbaar dus alleen kort onderdompelen in koud water en op keukenpapier leggen.
  4. Kroontje van de aardbei verwijderen.
  5. Bessen van de takjes plukken.
  6. Presenteer in een kom of 4 kommetjes de 4 fruitsoorten.
  7. De muntbladeren per 2 oprollen en zeer fijnsnijden met een scherp mes.
  8. De dunne reepjes over de fruitsalade strooien.